Steen Linde Nielsen var i januar med Erling Tychsen i Venezuela for at se det store arbejde, som vores projekt Global Organisation Denmark gør sammen med lokale kirker i landet. Det fortæller han om i et opslag på projektets facebookside:

– På turen var vi med i missionsfremstød, hvor vi besøgte etablerede kirker, husmenigheder, enkeltpersoner, hospitaler, politiakademier, politistationer, grænsevagter, fængsler og slumområder. Mange af vores møder holdt vi i kirker men også under åben himmel. Vi fokuserede på at bringe de gode nyheder om, at Jesus Kirstus lever, og fortæller vidnesbyrd om Guds godhed, fortæller Steen Linde Nielsen.

Under turen var de med til at dele nogle af de 120.000 bibler ud, som organisationen Liga Bibilica international har doneret.

– Vi var bare forbløffet over det utrolige, generøse mirakel. På hele turen var der også hele tiden børn, som flokkes omkring os konstant overalt vi gik. Vi oplevede åbne døre overalt vi tog hen, og så folk blive helbredt, i tårer, og mange blev sat fri fra åndelig indflydelse.

Han er kommet hjem med et nyt blik på, hvad Gud gør i Sydamerika: – Gud har gang i noget særligt på dette vidunderlige kontinent. Og hvad vi har oplevet er noget, jeg kun har hørt andre tale om som ”vækkelse” i fortiden med bemærkelsesværdige mirakler. Vi så utallige mennesker berørt af Guds mægtige hånd og forvandlede, og som frivilligt ønskede at lægge deres liv ned og følge Jesus. Skal jeg være ærlig, så har jeg aldrig oplevet noget som dette i hele mit liv, slutter Steen Linde Nielsen.

Læs mere om Global Organisation Denmark på facebook

Awesome Works
Awesome Works

You May Also Like