Der er fuld gang i byggeriet at et nyt hus i Zambia, så DreamFactory kan flytte sine aktiviteter tættere på dem, der er med i projektet. Der er bygget mure op til tagniveau, men nu søges der midler til at få lagt tag på.

– Vi købte en grund for 4-5 år siden, men har manglet midler til at bygge. I november sidste år kunne vi så starte byggeriet, hvor en fra vores danske gruppe og fire danske håndværkere rejste til Zambia, fortæller Henrik Pedersen fra Kirkeibyen i Fredericia, der står bag projektet.

De fik bygget en mur, der indhegner grunden, lagt fundament og muret vægge op til tagniveau. Der er desuden boret efter vand og lavet sanitetsforhold.

Som projektleder glæder Henrik Pedersen sig over at få en bygning, der letter adgangen for dem, der er med i projektet.

– Her kan vi fx samle de alle 40 kvinder, der mødes en gang om ugen på én gang. Det vil også give os mulighed for at udvide vores aktiviteter og lave ting, som kan være med til at skabe indtægter til vores arbejde.

DreamFactory arbejder løbende på at skabe midler til byggeriet. Hvis du vil støtte næste byggeetape med tag, vinder, døre, el og vand, så send en gave på MobilePay 43950 og mærk gaven ”DreamFactory”.

Awesome Works
Awesome Works

You May Also Like