Til sommer kan du komme med til Nepal og Moldova sammen med andre unge. Læs her, hvad dem, der allerede har været med, fik ud af det:

”Den største forskel, jeg har set gennem missionsturen, er de mennesker, der siger ja til Jesus. Mennesker, der bliver fyldt med Helligånden og bliver rørt, når vi beder for dem. Jeg har set mennesker blive helbredt. Og det er bare en kæmpe oplevelse at få lov til, at være med til at gøre så stor en forskel.” – Lea om en tur til Zambia.

”Det er en tur, jeg aldrig vil glemme! Jeg sidder tilbage med en masse minder, og følelsen af, at være kommet tilbage til Danmark som en helt ny person. Jeg er vokset så utrolig meget i min tro, og føler mig fæstet i min tro på Jesus.” – Emilie om en tur til Rumænien

”En af de største ting, jeg har fået lov til at opleve på en missionsrejse, var da vi får lov til at komme ud og evangelisere i et lokalt område i den by, vi besøgte i Zambia. Inden for fem minutter møder vi syv voksne, vi får lov til at tale med Jesus om. Vi får lov til at fortælle dem evangeliet, og jeg får lov at fortælle mit vidnesbyrd. Vi har faktisk syv personer, der overgiver deres liv til Jesus. Det var så kæmpe og så livsbekræftende, og en bekræftelse på, at Gud bare arbejder gennem os. Det er så stort at være med til de ting, han gør.” – Tobias om en tur til Zambia.

Der er stadig ledige pladser. Læs om turen til Moldova her – og til Nepal her – eller kontakt Adam Lundsteen på al@akbu.dk, hvis du vil vide mere.

Awesome Works
Awesome Works

You May Also Like