Sommercamp i Kolding byder på flere stærke input fra vores internationale mission. Onsdag den 13.30 får du den rene vare med inspiration til at rejse ud, historier om mirakler og tankevækkere til at involvere sig i mission i din kirke. 

Du kommer ikke uden om mission på Sommercamp i Kolding i år. Onsdag eftermiddag kl. 13.30 skruer vi op for blusset og tager dig med på en helt særlig “elective” om mission. Her vil du møde unge, der har været på missionsture og høre om nye destinationer, du vil møde dem, som arbejder på at gøre mission nærværende i din egen lokale kirke, og så vil du høre nyt om, hvad Gud gør, fra missionærer der arbejder der, hvor det sker.

Til sidst giver vi en kop kaffe i sommercamp-cafeen, hvor du kan høre mere om mission på vores stand og fortsætte snakken om mission med missionærer og andre, der har fingrene i “mulden”.

Men du kan også møde meget andet mission på Sommercamp. Allerede søndag, når vi fejrer Apostolsk Kirkes 100-års jubilæum om formiddagen, vil der være besøg af nogle af vores missionærer gennem tiden. Onsdag formiddag kl. 10.00 vil Charlotte Noer Petersen, der er missionær i Moldova, tale. Og så samler vi ind to gange i løbet af ugen til mission i Sydafrika (læs mere her).

Så frem i bussen – og glæd dig til en eftermiddag med noget af det gode krydderi 🙂

Awesome Works
Awesome Works

You May Also Like