På Sommercamp i Kolding står for døren og vanen tro har vi samler vi ind til et af vores stærkeste missionsprojekter. I år er det ”Equipped for Life” i Sydafrika.

Siden april 2023 har Filip og Maria K. Nielsen med deres søn Caleb været i Jeffreys Bay og tjent med i en menighedsplantning. Og så har de stået for projektet PULSE, som hjælper udsatte unge på fode i livet.

– Det handler om at gøre unge fra de mest belastede områder i stand til at få et arbejde klare sig bedre. Det kommer gennem at få et bedre selvbillede – men også ud fra, at de lærer Jesus at kende, så de bliver mere pålidelige og gode på arbejdspladsen, når de får et job, fortæller Filip K. Nielsen.

På Sommercamp samler vi ind til at styrke arbejdet og hjælpe endnu flere unge på fode.

– Et stort ønske gennem lang tid har været at kunne tilbyde flere typer kurser og konkret træning i arbejde inden for forskellige brancher, som en slags skolepraktik, hvor produkterne af dette arbejde til dels kan gå til at støtte yderligere tiltag gennem Pulse og finansiere uddannelse af flere elever, siger den danske missionær, der også har planer om, at udvikle kurset med mere bibelundervisning.

– Der er virkelig meget vranglære, som har sneget sig ind i de lokale kirker. Vi ser det derfor også som en enestående mulighed på denne måde at kunne træne en ny generation op med en sund lære og apostolsk dna, siger Filip. Familien er udsendt af Åbenkirke København og er en del af Acts Mission.

Awesome Works
Awesome Works

You May Also Like