Her er en hilsen fra Siv Kragh Hansen og Emily Flament, som er Acts Missions nye praktikanter for i år. De går på højskolen Acts Academy og har et hjerte for mission.   

Hej, vi er Emily Flament og Siv Hansen. Vi er elever på acts academy, og vi er de nye praktikanter i Acts mission. Vi brænder begge for mission og at sprede evangeliet til hele verden.
Sammen har vi været i Rumænien og besøge Cosmin, som arbejder med primært fængsels mission og sigøjnerbørn. Her fik vi mulighed for at besøge fængsler og dele vidnesbyrd og gå i forbøn for fangerne. Vi besøgte også sigøjnerbørnene hvor vi legede, sang lovsang og fortalte om hvem Jesus er.
I sommers rejste vi til Nepal, hvor vi fulgte Raj Kumar, som startede den kristne højskole “Grace Bible college” i Katmandu. Det har skabt kæmpe vækkelse i Nepal, og har været starten på at der nu er plantet 80 kirker. Der kom vi ud og besøgte både højskolen og nogle af kirkerne, hvor vi både kunne hjælpe med praktiske opgaver og fortælle dem om Jesus.
I Acts Mission er vi med til at sprede budskabet om mission til unge og den nye generation. Det gør vi blandt andet ved at besøge kirker og menigheder og fortælle om hvad mission er og de projekter og missionærer vi står bag og støtter.
Vi tror på Gud har kaldet os til mission, som der står i Esajas 61 v 1: “Gud Herrens ånd er over mig, fordi Herren har salvet mig. Han har sendt mig for at bringe godt budskab til fattige og lægedom til dem, hvis hjerte er knust, for at udråbe frigivelse for fanger og løsladelse for lænkede.”

Awesome Works
Awesome Works

You May Also Like