Har du mod at hjælpe som håndværker i mission i Zambia, så er der her en udfordring til dig.

For godt fyrre år siden skabte danske missionærer fra apostolsk kirke i Danmark i Zambia. Kaniki Bibel University College (KBUC) er nu næsten fuldstændig drevet af zambianere. (Apostolic Church in Zambia)

I den forbindelse står skolen over for en omfattende renovering af bygninger, køkken, elektricitet, VVS, wi-fi, mm., fordi Kaniki Support Group (KSG) gerne vil overdrage bygninger og faciliteter i god stand. Gennem årene har mange danske frivillige været involveret i forskellige opgaver: tømrere, murere, elektrikere, mekanikere etc.

Hvis du kan se dig selv i sådan en opgave og kan give mindst en måned til projektet, vil KSG meget gerne i kontakt med dig. Der tilbydes ikke løn, men rejsen frem og tilbage samt kost og logi.

Yderligere oplysninger og kontaktinformation kan findes her…

Awesome Works
Awesome Works

You May Also Like