På denne weekends #APKSummit, hvor ledere fra hele Apostolsk Kirke i Danmark mødes i Kolding, inviterer Acts Mission til en workshop, hvor vi sammen fortæller verdens bedste nyheder.

– Nyheder om mission kan nogle gange drukne blandt de mange andre gode nyheder i den lokale kirke, men vi inviterer til en snak om, hvordan vi sammen kan skabe et link mellem det spændende, der foregår ude i verden og vores kirker i Danmark, fortæller Michael Bobjerg, der er Acts Missions missionssekretær.

Acts Mission ønsker at hjælpe kirker i Danmark med at sende en ny generation af globale influencere ud på mission og har senest opgraderet på nyhedsfronten, så et nyt team står klar til at fodre kirkerne med nyheder.

– Vi mener, det er verdens bedste nyheder, og vi får nogle unge med holdet, som lever på Tiktok, Instagram og andre sociale medier, og som får stor indflydelse på at knække koden til at alle generationer bliver mødt med muligheden for at involvere sig i det, vi som kirker laver på verdensplan, siger han.

Nyhedsflowet vil du lige nu kunne finde på hjemmesiden www.actsmission.dk og på Instagram og Facebook.

Awesome Works
Awesome Works

You May Also Like